Korn оголосили про глобальну стрімінгову подію - "Korn: Monumental"

Віртуальний концерт Korn транслюватиметься зі знімального майданчика "Stranger Things: The Drive-Into Experience" 24 квітня.

Korn оголосили про глобальну стрімінгову подію - "Korn: Monumental"

Korn оголосили подробиці свого онлайн-заходу - "Korn: Monumental", який транслюватиметься по всьому світу 24 квітня.

Вистава буде транслюватися з набору "Stranger Things: The Drive-Into Experience", захоплюючого соціально-дистанційного атракціону в центрі Лос-Анджелеса, заснованого на популярному серіалі Netflix. Він буде включати мікс з рідкісних глибоких композицій і класики Korn, а також концертний дебют багатьох треків з останнього альбому Korn - "The Nothing", за яким група не змогла належним чином здійснити поїздку через коронавірус.

Фронтмен Korn Джонатан Девіс говорить:

Ми сподіваємося, що ви візьмете участь в цьому досвіді разом з нами. І хоча це не те ж саме, що виступати з вами тут в живу, ми все ж хочемо подарувати вам відмінну музику і веселе шоу.

Виступ буде продюсувати "Danny Wimmer Presents", а його засновник Денні Віммер коментує:

Це буде одним з найбільших живих виступів рок-групи, яке ми коли-небудь бачили. Якщо ви коли-небудь хотіли знати, як може виглядати масивний рок-концерт, що оживає в вашій вітальні, то ось воно. Увімкніть світло, додайте гучності і приготуйтеся запалити.

"Korn: Monumental" відбудеться в суботу, 24 квітня, о 13:00 PDT/16:00 PM EDT/21:00 PM BST/22:00 PM CEST.

Korn оголосили про глобальну стрімінгову подію - "Korn: Monumental"

Ми можемо сповіщати вас про важливі новини та статті. Зазвичай такі виходять 3-4 рази на тиждень